Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Νέα μέτρα κορονοϊός: Οι σκέψεις για εστίαση, σχολεία, λιανεμπόριο

Τα νέα δεδομένα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ipaidia.gr  για τα περαιτέρω μέτρα κορονοϊός για την αντιμετώπιση του κορονοϊού θα ανακοινώσει σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Τις τελευταίες ώρες ακούγονται πολλά σενάρια  αναφορικά με τα νέα μέτρα διάρκειας ενός μήνα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφοριές στο τραπέζι έχει πέσει το κλείσιμο των πάντων πλην λιανεμπορίου και σχολείων στην Αττική.  Επίσης, στο τραπέζι των συζητήσεων είναι και η απαγόρευση κυκλοφορίας στις 10 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί.

Τέλος, αναμένεται επέκταση της τηλεκπαίδευσης στα ΑΕΙ , της τηλεργασίας αλλά και και αναστολή ομαδικών ερασιτεχνικών αθλητικών εκδηλώσεων. Αναφορικά με τη χρήση μάσκας θα ανακοινωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η υποχρεωτική χρήση της παντού, σε  εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

«Πρέπει όπως και στην πρώτη φάση όπου πήραμε μέτρα νωρίς, να λάβουμε ξανά και πιο έγκαιρα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες αυστηρότερα μέτρα ώστε να προλάβουμε τα χειρότερα, να σώσουμε ανθρώπινες ζωές και να μειώσουμε την πίεση η οποία ασκείται στο σύστημα υγείας. Θα ανακοινώσω ένα νέο σχέδιο δράσης διάρκειας ενός μήνα», σημείωσε ο πρωθυπουργός κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου