Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Αιτήσεις για 1.500 θέσεις στο πρόγραμμα ΟΑΕΔ-Google

Ξεκινούν αύριο, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020, στις 09:00, οι αιτήσεις συμμετοχής στο Β΄ κύκλο του δωρεάν εξ αποστάσεως προγράμματος ΟΑΕΔ Google επαγγελματικής κατάρτισης «Ενίσχυση Ψηφιακών Δεξιοτήτων-Ψηφιακό Μάρκετινγκ» (Digital Marketing) για 1.500 επιπλέον νέους ανέργους.

Οι ενδιαφερόμενοι εγγεγραμμένοι άνεργοι που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, καλούνται να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής από αύριο Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, στις 09:00 έως και την Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, στις 23:59 ή έως τη συμπλήρωση των προσφερόμενων θέσεων. Η υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης γίνεται αποκλειστικά, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου www.gov.gr, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: .

Η διαδρομή θα είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Ψηφιακές Δεξιότητες→ Δωρεάν κατάρτιση στο ψηφιακό marketing (digital marketing) για ανέργους.

Οι ωφελούμενοι που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το δεύτερο κύκλο του προγράμματος κατάρτισης, όπως και οι ωφελούμενοι του πρώτου κύκλου, θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής αίτησης συμμετοχής σε επιδοτούμενο πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας, διάρκειας έξι μηνών, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα για 5.000 ανέργους. Οι ωφελούμενοι θα λάβουν 550 ευρώ καθαρά για 22 ημέρες το μήνα και 6 ώρες την ημέρα, ενώ ταυτόχρονα θα ασφαλιστούν στον κλάδο ασφάλισης ασθενείας σε είδος και για επαγγελματικό κίνδυνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου