Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Δικαιολογητικά για τις μόνιμες θέσεις ΑΣΕΠ στο Υπουργείο Υγείας

Τα δικαιολογητικά για τις 521 προσλήψεις  κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής σε φορείς του υπουργείου Υγείας, χωρίς νέα προκήρυξη από επιλαχόντες της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 2Κ/2019 με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην Προκήρυξη.

Νέοι προσωρινοί πίνακες απορριπτέων, κατάταξης και διοριστέων υποψηφίων από τους πίνακες επιλαχόντων της προκήρυξης ΑΣΕΠ καλεί τους υποψηφίους του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής οι οποίοι έπονται στους πίνακες κατάταξης των ήδη διατεθέντων προς διορισμό, με βάση τη συνολική τους βαθμολογία και σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο ΑΣΕΠ, σε φάκελο μεγέθους Α4, ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ), τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στη διαδικασία.

2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής.

3. Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους.

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει στις 8 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή.

Υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον αναρτημένο στην παρούσα πίνακα και δεν αποστείλουν στο ΑΣΕΠ την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης υπογεγραμμένη, καθώς και τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, αποκλείονται από την περαιτέρω διαδικασία. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ https://www.asep.gr/

Δείτε τις θέσεις ΑΣΕΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου