Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Apple - iphone SE: Κυκλοφορεί «φτηνό» iPhone

Apple - iphone SE: Από ώρα σε ώρα η Apple θα αρχίσει να δέχεται παραγγελίες για το νέο της μοντέλο, κόντρα στις ζοφερές συνθήκες και προοπτικές. Σύμφωνα με πλήθος εξειδικευμένων στην τεχνολογία διεθνών ΜΜΕ, η Apple είναι έτοιμη να διαθέσει μαζικά στην παγκόσμια αγορά μια προσιτή εκδοχή του εμβληματικού της smartphone. Κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται iPhone SE, η οθόνη του θα είναι 4.7 ιντσών και θα πωλείται σε τιμή εκκίνησης τα 399 δολάρια, στις ΗΠΑ.


Υποτίθεται ότι από ώρα σε ώρα η Apple θα αρχίσει να δέχεται παραγγελίες για το SE, κόντρα στις ζοφερές συνθήκες, προοπτικές κ.ο.κ. Υποτίθεται επίσης πως, ενώ ο πλανήτης αγωνιά για το αύριο και η παγκόσμια οικονομία έχει εισέλθει σε μια φάση άνευ προηγουμένου ύφεσης, με εκατομμύρια ανέργους, υποαπασχολούμενους κ.λπ.

Παρόλ' αυτά, ακόμη και σαν διέξοδο μέσα στον εγκλεισμό, τους περιορισμούς και την ανασφάλεια, η εμπορική πορεία του νέου «φτηνού» προδιαγράφεται λαμπρή. Προς επίρρωσιν αυτής της εκτίμησης, αναφέρεται η επιτυχία του iPhone SE του 2016, στα χνάρια του οποίου βαδίζει το επερχόμενο, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου